وبلاگ رسمی رضوان المهدی | المدونة الرسمية لرضوان المهدي

وبلاگ رسمی رضوان المهدی | المدونة الرسمية لرضوان المهدي

وبلاگ رسمی رضوان المهدی | المدونة الرسمية لرضوان المهدي The Official Blog of Ridwan Al-Mahdi ویراستی:@hjrizvan

بندر شهید رجایی

Rizvan_IR Rizvan_IR Rizvan_IR · 5 ساعت پیش ·

📌بندر شهید رجایی سهم چندانی از واردات کالاهای اساسی ندارد/ سهم گمرک شهید رجایی از کل واردات کالاهای اساسی فقط ۸ درصد است 

🔸بررسی آمارهای گمرک حکایت از آن دارد که سهم بندر شهید رجایی از واردات کالاهای اساسی زیاد نیست و تنها نزدیک به ۸ درصد از مجموع کل کالاهای اساسی وارداتی به کشور را به خود اختصاص داده است .

🔸بر اساس بررسی‌های به عمل آمده بیش از ۵۸ درصد از واردات کالاهای اساسی به کشور از طریق گمرک بندر امام خمینی (ره ) صورت می‌گیرد .

🔸همچنین نزدیک به ۱۳ درصد از واردات کالاهای اساسی نیز به بندر امیرآباد در استان مازندران اختصاص دارد . گمرکات نوشهر ، چابهار و بندر انزلی نیز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

🔸بنابراین گزارش در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲۵ میلیون و ۳۵۴ هزار تن انواع کالاهای اساسی وارد کشور شد که تنها ۲ میلیون تن به گمرک شهید رجایی بندر عباس اختصاص داشت .

🔸گزارش‌های میدانی نیز حکایت از آن دارد که در محل دپوی کانتینرهای محل انفجار  گزارشی مبنی بر وجود کانتینرهای حاوی کالاهای اساسی ارائه نشده است چرا که عمده کالاهای اساسی به صورت فله‌ای وارد کشور می‌شود و محوطه بندری سینا نیز عمدتاً به کالاهای کانتینری اختصاص داشته است .

🔸این در حالی است که تیم فنی گمرک به ریاست فرود عسگری معاون وزیر اقتصاد و رییس کل گمرک ایران که هم اکنون در محل محوطه بندر شهید رجایی مستقر شده در تلاش است تا روزجاری ترخیص کالاهای اساسی از گمرک بندر شهید رجایی بندرعباس از سر گرفته شود .

بسم الله الرّحمن الرّحيم

اَلَمْ تَرَ كَيفَ فَعلَ رَبّكَ بِاَصحابِ الْفيل، اَلم يَجعلْ كَيدهُمْ في تَضليلٍ و أرْسَلَ عَليهمْ طيراً اَبابيلَ، تَرميهمْ بِحجارةٍ مِنْ سِجيلٍ فَجعلهُمْ كَعصْفٍ مَأْكولٍ
آيا نديدی كه پروردگارت با صاحبان فيل چه كرد ؟ آيا كيد و تدبيري كه براي خرابي كعبه انديشيدند خراب نكرد ؟ و بر هلاك آنها مرغان ابابيل را فرستاد تا آن سپاه را به سنگ های سجيل (دوزخی) سنگباران كردند و تنشان را چون برگ های خرد شده گردانيد .


عبرت گرفتن از تاريخ كه در قرآن به آن توصيه و تأكيد شده است يك ضرورت است ؛ اما اين امر در ذهن تحليل گران غرب كه قدرت را ، محور حركات سياسي خويش قرار داده اند و در محاسبات خويش توازن اسباب مادی را در پديده های هستی اصل می دانند نمي گنجد . تاريخ عرصه ی پيروزی حق بر باطل است . به مصداق آيه « وَ مَكرُوا مكْراً و مَكَرْنا مكراوهُمْ لا يَشْعرونَ »  تمامي كيدها و فريب ها به سوی خود آنان بر مي گردد . چرا كه همه ی جريانات به طرفی واحد كه جهت حق است حركت می كند ، عدم درك حقانيت حق مثل سرنوشت ياران فيل است كه به سنگ های سجيل گرفتار آمدند و چونان برگ هاي خرد شده بر زمين افتادند . 
واقعه طبس می تواند عظمت الهی و امدادهای غيبی را برای مردم آشكار كند . ماجرای طبس يکی از رسواترين و افتضاح ترين توطئه های شكست امپرياليسم امريكا عليه انقلاب اسلامی ايران است . بدون شك ماجرايی كه در طبس به وقوع پيوست و با شكست مزدوران امريكایی مواجه شد ، يكی از معجزات بزرگ قرن به حساب می آید ؛ زيرا شيطان بزرگ امريكا با تمامی توان و با سود بردن از دقيق ترين و پيچيده ترين امكانات نظامی و با تدارك همه جانبه و هماهنگی كليه ی عوامل داخلی و خارجی به بهانه ی آزادی جاسوسان خود در ايران  و در حقيقت نابود ساختن نظام جمهوری اسلامی ايران ، تهاجم خود را آغاز كرد .

سران كاخ سفيد و مقامات پنتاگون از موفقيت اين عمليات كمال اطمينان را داشتند ، و به زعم باطل خود هيچ عامل و نيرویی را در شكست عمليات خود دخيل نمی دانستند ؛ اما از آنجایی كه خداوند همواره حافظ اين ملت و انقلاب بوده است ، در طبس نيز امدادهای غيبی او عينيت يافت تا بار ديگر ثابت شود كه اراده ی الهی بر هر چيزی تعلق بگيرد ، شدنی است .


برمیگردیم به نیمه شب 5 اردیبهشت 1359

سران کاخ سفید و مقامات پنتاگون منتظر بودند که عملیات پنجه عقاب با موفقیت به پایان برسد و تا این خبر را در سرتاسر دنیا منتشر کنند زیرا پس تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو راه و خط امام و به اسارت گرفتن 54 نفر از نیروهای آمریکایی در 13 آبان که به تعبیر سخن حضرت امام خمینی (ره) انقلاب دوم نامیده شد ، یکی از بزرگترین اقداماتی بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی علیه آمریکا انجام گرفت و همین شکست توطئه هایشان توسط انقلاب اسلامی ، بزرگی و هیمنه آمریکا در دنیا شکسته شده بود و برای تلافی این اتفاق عملیات پنجه عقاب را طراحی کردند ، آنها نیروهای خود را در رابطه با چنین ماموریت متجاوزانه ای به مدت 5 ماه در صحراهای آریزونا ( جایی که تقریباً شرایطی مانند کویر ایران را داراست ) آموزش دادند و تمرینات سختی مانند کماندو های مامور طی کردند و با استفاده از پیچیده ترین فنون نظامی و برخورداری از تسلیحات نظامی مدرن و بودجه نامحدود برای این عملیات آماده شده بودند . نظامیان آموزش دیده آمریکایی ، در اواخر آذر ماه سال 1358 عازم کشور مصر شدند و در پایگاهی در نزدیکی قاهره استقرار یافتند . پس از این که نیروهای آمریکایی در قاهره مستقر شدند ، جیمی ارل کارتر جونیور که سی نهمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا بود از برژیسنکی که مشاور امنیت ملی او بود درخواست یک جلسه اضطراری دبا شورای امنیت ملی شد و گفت که به نظر من زمان اقدام فرارسیده است و باید در اولین فرصت گروگان هایمان را آزاد کنیم . سپس رئیس ستاد مشترک ارتش ژنرال جونز ، تاریخ 4 اردیبهشت را مناسب ترین زمان برای شروع عملیات اعلام کرد . بدین ترتیب در غروب روز شنبه 4 اردیبهشت سال 1359 تعداد 6 هواپیمای (130-C) و 8 هلیکوپتر نفر بر آمریکایی که حامل 95 نیروی کماندوی آموزش دیده بود از قاهره بلند شده و به ناو هواپیمابر نیمیتز(NIMITZ)  در دریای عمان و نزدیک به آب های ایران منتقل شدند . سازمان هواشناسی آمریکا وضع جوی ایران  به خصوص منطقه فرود در صحرای طبس را کاملاً پیش بینی کرده بودند و انتظار یک شب مهتابی را داشتند و اصلاً انتظار هوایِ غیر مطلوب و وقوع طوفان را گمان نمی کردند .

در نیمه شب پنجشنبه 4 اردیبهشت هواپیماهای مذکور و هشت فروند هواپیمای نفر بر از عرشه ی ناو هواپیما بر  NIMITZ  برخاستند و با پرواز در ارتفاع کم ، راهی ایران شدند . طبق نقشه هواپيماها و هلی كوپترها بايد در فرودگاه شماره 1 واقع در صحرای طبس فرود آيند ، سپس هلی كوپترها ، كوماندوها را به اطراف تهران منتقل كنند تا از آنجا با كاميون ها و خودروهايي كه از قبل توسط عمال داخلی و نفوذی امريكا آماده شده بود ، به اطراف جاسوسخانه (ساختمان سفارت سابق امريكا) انتقال يابند . پس از ورود به حريم ايران اسلامی ، يكی از هليكوپترها در 120 كيلومتری شهر راور كرمان دچار نقص فنی شد و ناگزير فرود آمد . سرنشينان اين هلیكوپتر به هلیكوپتر ديگری منتقل شدند كه پس از طی مسافتی دستگاه هيدروليك اين هلی كوپتر نيز از كار افتاد ، اما توانست خود را به ناو هواپيمابر نيميتز برساند . در هر صورت ، شش فروند هواپيمای 130-C  و شش فروند هلیكوپتر در محل مورد نظر واقع در صحراي طبس در تاريكی شب فرود آمدند . يكی ديگر از هلیكوپترها در حال سوخت گيری برای اجرای مرحله ی بعدی عمليات ، دچار نقص فني شد . با از كار افتادن اين هلیكوپتر ، تمام برنامه های امريكایی ها به هم خورد زيرا با محاسباتی كه انجام داده بودند ، براي انجام مرحله بعدی عمليات حداقل به شش فروند هلیكوپتر نياز داشتند . موقعيت به ناو نيميتز و از آنجا به كاخ سفيد گزارش شد و از رييس جمهور كسب تكليف شد . كارتر دستور توقف عمليات و عقب نشينی را صادر كرد؛ اما سپاه شيطان در چنگال عذاب الهی گرفتار شد . آن هنگام كه آمريكایی ها قصد بازگشت كردند ، توفانی از شن برخاست ، هواپيماها و هلیكوپترهای آمريكایی ، در حال برخاستن از زمين دچار مشكل شدند . يك هواپيما و يك فروند هلیكوپتر با هم برخورد كردند و هر دو آتش گرفتند . در اثر حادثه ، هشت تن از آمريكایی ها در آتش عذاب الهی سوختند و بقيه ی پرنده های جنگی نيز از خاك ايران اسلامی فرار كردند .

برژينسكی حالت كارتر را پس از صدور دستور توقف عمليات و عقب نشینی و آتش گرفتن هواپیما و هلیكوپتر امريكايی چنين توصیف كرده است:«وی سرش را میان دو دستش گرفت و به مدت چند ثانیه روی میز گذاشت. من فوق العاده دلم برای وی سوخت! همین طور برای كشورم! ساعت 5:15 (پنج و پانزده دقيقه) بود كه كارتر خبر دیگری مبنی بر برخورد يك هلیكوپتر با يك هواپیمای 130-C  و آتش گرفتن آنها از ژنرال جونز دريافت كرد.اين برخورد همراه با تلفات جانی بوده است. كارتر با شنيدن اين خبر به مانند مار زخمی به خود  پيچيد و آثار درد و نگرانی بر تمامی صورت او آشكار شد.»

پس از فرار امريكايی ها و صدور اعلامیه توسط كاخ سفید مبنی بر شكست عملیات و این كه اسنادی سری و مهمی در درون هليكوپترها به جای مانده است. به دستور مستقیم بنی صدر كه در آن زمان سمت فرماندهی كل قوا را داشت ، هلیكوپترهای به جا مانده بمباران شدند و اسناد سری و مهم باقی مانده در آتش سوختند و محمد منتظر قائم فرمانده سپاه پاسداران یزد كه از هلیكوپترها حفاظت می كرد ، به شهادت رسید .

بهانه ی بنی صدر برای انهدام هلیكوپترها اين بود كه آمريكايی های جامانده ، فرصت مجدد استفاده از آنها را به دست نياورند ! در حالی كه حتی اگر چنين احتمالی می رفت ، باز كردن وسايل و قطعات حساس پروازی كافی بود كه آنها را از پرواز باز دارد.

از بين بردن اسناد و مدارك مربوط به ادامه ی طرح و برنامه های امريكايی ها پس از انجام مرحله ی اول عمليات و هم چنين اسامی عوامل مزدور داخلی و جاسوسانی كه می بايست طی اين عمليات با امريكايی ها همكاری كنند ، خود امری مهم و قابل بررسی است .

پس از این اتفاق امام خمینی (ره) فرمودند : شن ها مامور خدا بودند .

✌️به قلم آران